Uw zakelijke containers reinigen?

U onderneemt, wij reinigen uw zakelijk containers.

Zakelijke Containerreiniging

U verzamelt uw zakelijke afval waarschijnlijk in één of meerdere containers die voor, achter en of zelfs in het pand staan. De bak wordt regelmatig geleegd door de vuilophaaldienst maar er blijft na de lediging altijd restvuil achter. Dit restvuil is een voedingsbron voor bacteriën.

Bacteriën verspreiden onaangename gassen en zorgen voor een nare geur. Daarnaast leiden ze tot verhoogde gezondheidsrisico’s. Door uw container regelmatig te laten reinigen geeft u bacteriën geen kans om zich te vermenigvuldigen.

 

Werkwijze

Onze reiniger komt met het reinigingsvoertuig op uw locatie om de container(s) te reinigen.
Wij gebruiken hiervoor een combinatie van koud water met een citroen- of dennenextract (geen zeep of andere chemicaliën). Elk reinigingsvoertuig is voorzien van een innovatieve filterinstallatie dat het afvalwater ter plaatse filtert. Het gefilterde water kan meteen worden hergebruikt terwijl het residu op milieuverantwoorde wijze wordt verzameld en afgevoerd bij één van onze logistieke servicepunten.
Deze service is een toevoeging op uw MVO-beleid en zorgt daarnaast dat het eerste beeld van de bezoeker (onbewust) positief is.

 

Maatwerk

Wij passen onze diensten naar uw wens aan. Zo kunt u bijvoorbeeld in overleg bepalen wanneer wij langskomen. Onze afdeling planning zorgt dat de reiniger dan op het afgesproken moment uw container(s) komt reinigen.

 

Meer informatie?

Onze specialisten zakelijke reiniging staan u graag te woord.